KOSTEN

Werken met ons biedt u legio voordelen. Onze prijzen zijn blijvend scherp en niet gerelateerd aan de bouwsom. Omdat wij lage overheadkosten hebben en waar nodig achter de schermen nauw samenwerken met een vaste kern van specialisten, waaronder bouwfysisch experts en zeer ervaren constructeurs, kunnen wij de totale advieskosten vooraf heel duidelijk afbakenen. Een ander voordeel hierbij voor u als klant is dat u zelf geen contacten hoeft te leggen met allerlei derden. U krijgt bij ons op alle vlakken deskundigheid terwijl u slechts één aanspreekpunt heeft. Wij werken zowel op offertebasis als op regiebasis.

U kunt het geld maar één keer uitgeven. Een goede voorbereiding kost u geen geld maar bespaart u geld. Jaarlijkse bouwfaalkosten bedragen in Nederland naar schatting meer dan vijf miljard euro. Een groot deel hiervan is direct herleidbaar naar verkeerde aanpak in het voortraject. Wist u dat meer dan de helft van de bouwfouten in Nederland te wijten zijn aan verkeerde bezuinigingen en onverstandige keuzen tijdens het voortraject?

Bouwplexx behoedt u daarom voor verhoogde kansen op gebreken, bezuinigingen op verkeerde onderdelen, onjuiste toepassing van materialen, hachelijke functionaliteit van installaties en ongewenste energielekken.