INTRODUCTIE

Bouwplexx is een jong en flexibel allround bouwkundig ontwerp-, teken- en adviesbureau dat begrijpbare taal spreekt en een transparante werkwijze hanteert. Wij vertalen uw idee naar tekeningen, regelen al uw vergunningkwesties en houden toezicht op de bouw. U kunt bij ons terecht van schetsplan tot en met oplevering. Uiteraard zijn wij ook inzetbaar voor losse disciplines zoals bijvoorbeeld het maken van calculaties, schrijven van bestekken en uitvoeren van bouwkundige inspecties.

Onze kracht ligt in klantgerichtheid. Dit ziet u terug in de zeer open communicatie, snelle levering en tot in perfectie uitgewerkte bouwplannen tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, of uw project nu groot of klein is. Dit kan variëren van het vergroten van een carport tot het nieuw bouwen van een groot bedrijfspand. Met onze engineering krijgt u een comfortabel en voordelig bouwwerk met een praktische constructie en hoogwaardige bouwfysische eigenschappen. Wij werken voor particulieren, bedrijven, VVE’s, projectontwikkelaars, aannemers, BNA-aangesloten architectenbureaus en overheid.

Bouwplexx heeft een passie voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Wij denken creatief, oplossingsgericht en innovatief, maar wel met vertrouwde en bewezen technieken. Door onze diversiteit aan kennis en diensten kunt u terecht voor vrijwel elk type gebouw. Wij zijn actief in zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie.

Soepel door vergunningstraject, spoedig beschikken over gedetailleerde uitvoeringstekeningen en deskundig advies? Bouwplexx is u graag van dienst.